آمادگی مشهد برای اسکان ۸۰۰ هزار زائر حرم امام‌رضا(ع) در هر شب، طی روزهای آخر صفر ۱۴۰۴ استاندار خراسان رضوی: کارگروه احداث شهرک سلامت در مشهد تشکیل می‌شود مجموعه‌های مردمی در تدارک پذیرایی از زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد + فیلم عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال ابراز نگرانی معاون استاندار خراسان‌رضوی از شدت آلودگی هوای مشهد تجهیز ۸۰ چراغ راهنمایی در مشهد به برق اضطراری شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر استقرار جایگاه‌های ویژه عرضه کالا و نان در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران در دهه آخر ماه صفر خدمات ویژه اتوبوسرانی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم شهرداری منطقه ثامن مشهد آماده میزبانی از زائران دهه آخر صفر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از سه‌شنبه خدمت‌رسانی شهرداری مشهدمقدس به زائران اربعین و آماده‌باش کامل برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مسدودی سه‌روزه جاده قدیم مشهد از ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی برای خدمت‌رسانی در دهه پایانی ماه صفر| خدمت‌رسانی صلواتی تعدادی از ناوگان در شب شهادت امام رضا(ع) در معابر منتهی به حرم بهره‌برداری از ۵ پارکینگ موقت در هسته مرکزی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ کیفیت هوای کلانشهر مشهد قابل‌قبول شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

میزان آلایندگی کدام خودرو در مشهد بیشتر است؟ | شناسایی ۲۲۰۰ خودروی آلاینده در مشهد

  • کد خبر: ۱۷۲۴۸۳
  • ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹
میزان آلایندگی کدام خودرو در مشهد بیشتر است؟ | شناسایی ۲۲۰۰ خودروی آلاینده در مشهد
رییس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد از شناسایی و صدور اخطار برای مالکان بالغ بر ۲۲۰۰ خودروی دودزا و آلاینده طی سه ماه نخست امسال خبر داد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

 محمد پذیرا در گفتگو با شهرآرانیوز با بیان این خبر اظهار کرد: با توجه به اهمیت کنترل کیفیت هوا در کلانشهر مشهد به عنوان دومین کلانشهر ایران، در حال حاضر ۶ اکیپ خودرویی "سمام" با همکاری شهرداری مشهد و پلیس راهور، با انجام گشت‌های مختلف در سطح شهر، کار شناسایی و اعمال قانون خودرو‌های دودزا و آلاینده را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: بررسی آمار نشان می‌دهد که در سه ماه نخست امسال بالغ بر ۲۲۰۰ خودروی آلاینده و دودزا توسط گشت‌های "سمام" شناسایی شده و اخطار‌های لازم برای رفع نقص خودرو‌ها به مالکان آن‌ها ارسال شده است که علی رغم افزایش فراوانی خودرو‌های شخصی این آمار نسبت به مدت مشابه پارسال تفاوت محسوسی نداشته است.

پذیرا افزود: در بین خودرو‌های آلاینده شناسایی شده، پراید همچنان آلاینده‌ترین خودروی مشهد است و پس از آن خودرو‌های پیکان وانت و پی کی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

رییس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی تصریح کرد: براساس قانون، مالکان خودرو‌های دودزا پس از صدور اولین اخطار به مدت ۱۵ روز مهلت دارند که نسبت به رفع نقص خودروی خود اقدام کنند و در صورت عدم رفع نقص در این بازه زمانی، اخطاریه دوم برای آن‌ها صادر شده و اگر پس از گذشت ۷ روز از اخطاریه دوم نیز نسبت به رفع نقص خودروی خود اقدام نکنند به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

پذیرا در پایان خاطر نشان کرد: خودرو‌های دودزا علاوه بر تولید انواع گاز‌های آلاینده‌های سمی به طور معمول مصرف سوخت بالایی نیز دارند که همین موضوع سبب شده تا نقش مخربی در سلامت شهروندان و محیط زیست شهری داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->